iveco-Magyarorszag_pic3

Mit érdemes tudni az Iveco magyarországi kínálatáról

Az iveco Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend

Nem is véletlen ez. Az iveco Magyarországon legalább olyan elterjedt, mint nemzetközi szinten. Mindezt a fokozatos fejlesztéseikkel, az egyre jobb technológiákkal, környezetbarát megoldásokkal és széles kínálattal érik el. Nézzük is meg, hogy az iveco Magyarországon mit kínál az érdeklődők számára. 

Tudatos közlekedés és szállítás: az iveco Magyarországon

Az iveco Magyarországon az egyik legjobb döntés, hogyha megbízható szállítóeszközt vagy munkagépet szeretnénk. Eurocargoja széles felhasználási lehetőségeket rejt magába, de ugyanígy a legjobbnak mondható saját kategóriájában a Daily széria vagy éppen a T-way, X-way és persze a kisbuszok is. 

iveco-Magyarorszag_pic2

Amire azonban ebben a részben ki szeretnék térni, az a környezettudatossága magának a cégnek. Magyarországon még nem foglalkozunk ezzel eleget. Persze sok dolog lett környezetbarát, már műanyag eldobható étkészletet sem lehet szinte használni vagy vásárolni, de azért a cégek működése és a járművek káros anyag kibocsájtása a fő gond, nem a felhasználók igyekezetének hiánya. Ijesztő kimutatásokat lehet találni az interneten arról, hogy pontosan hány cég is tartja kezében a környezet szennyezésének 90%-át. 

Ettől függetlenül mindenkinek próbálkoznia kell, hiszen négy év plusz is sokat jelent a globális felmelegedés szempontjából. 

Az iveco magyarországi kínálata

Az iveco Magyarországon is mindig új szériát forgalmaz. Rendelkezik magyar viszonteladóval, úgyhogy hozzánk is eljutnak a legújabb darabok, amik a lehető legjobb feltételeket biztosítják a vezetők és tulajok számára. 

Hogy a kialakításokról szóljak néhány szót: az újabb darabok nagyobb össztömeggel számolhatók, de kisebb saját tömeggel, úgyhogy jelentősen megemelkedett az egy fuvarral szállítható érték. Kialakításuk szorosan kötődik a felhasználási céllal. Így a terepmunkára szánt modellek mindig vastag, robusztus aljzatot kínálnak, összkerékmeghajtást és strapabíró képességet. Míg azok a modellek, amelyek a városi közlekedést erősítik, a legújabb biztonsági berendezésekkel vannak felszerelve, melyek segítségével könnyen, gyorsan és biztonságosan tudják elvégezni feladataikat. 

Ezek a járművek egyben a vezetőnek is a lehető legkényelmesebb élményt nyújtják. Hosszabb utakra vannak tervezve, így ezekben megtalálható kényelmes alvófülke, amely egyaránt használható álló és járó járműben, található benne töltőállomás, olvasólámpa, elegendő hely, és persze tároló felület is. A vezetőnek vezetés közben sem lehet oka panaszra, persze ezek a teherautók már rendelkeznek a legjobb hangszórókkal, Bluetooth-os zenelejátszóval, pakolásra alkalmas helyekkel, automatikus ablaktörlővel, kártyatartóval, mobiltartóval és még hosszasan sorolhatnám. 

Az iveco Magyarország szolgáltatásairól

Hogy milyen szolgáltatásokat kínál az iveco Magyarország területén, azt is érdemes megtekinteni. Mindenképpen érdemes kiemelni, hogy a magyarországi forgalmazó nem csak új járművekkel foglalkozik, hanem használt, átnézett, alkatrészeiben újított teherautókat és munkagépeket is be lehet tőlük szerezni. Ezzel sokan jobban járnak, mintha magánszemélyektől vásárolnának járművet, ami nincs átnézve, és reálisan felmérve ár tekintetében. 

Az iveco Magyarországon saját márkaszervizzel rendelkezik továbbá. Ez azért nagyon jó, mert a legalkalmasabb szakemberekhez fordulhatunk minden problémánkkal, amit esetleg általános autószerelő-műhelyek nem tudnak megoldani. Itt biztosan meg tudják szerelni a járművet, és ráadásul márkaszervizként minden alkatrészből található a raktárban. Ide még akkor is rendelhetünk alkatrészeket, ha egyébként nem szeretnénk itt azt beszereltetni, szóval egyfajta boltként is működik. A szervizhez emellett tartozik még egy műszaki vizsgahely is, így ha valaki ide hozza a járművet vizsgáztatni, akkor először átnézik, persze javítják, ha arra van szükség, és utána helyben el is készül a vizsga. Nagy előnye a helyi megoldásoknak, hogy nem napok kérdése, mire az autószerelőnek lesz ideje elmenni egy vizsgapontra a teherautóval, hanem ahogy átnézték, mehet is a vizsgára, utána pedig vihetjük is haza, így nem kell hosszú napoknak kiesnie feleslegesen a munkának. 

iveco-Magyarorszag_pic1

A márkaszerviz továbbá biztosít csereautó programot is a készlet erejéig, szóval jó döntés lehet ide vinni a járművet, ha helyette szeretnénk valami hasonlót igénybe venni. Nem csak hazajutni és visszautazni kényelmesebb így ide, hanem a munkának sem feltétlenül kell leállni a szerelés idejére. 

Hogy megéri-e az iveco Magyarországgal üzletelni?

Én úgy gondolom, hogy az iveco Magyarországon számos olyan lehetőséget és szolgáltatást biztosít, ami miatt megéri őket választani. Nem csak járműveikben igényesek és modernek, de egyben a környezetre is figyelnek és lépéseket tesznek egy szebb jövő érdekében. Felhasználóként pedig igazán nem lehet panasza az embernek; a korábban felsorolt lehetőségek mind várják őt, hogyha az iveco Magyarországgal kerül kapcsolatba, és tőlük választ egy teherautót vagy munkagépet.